Eten en drinken

Als gast van de Chambres d’Hôtes ontvangt u in de ochtend een ontbijt van Liselotte en met liefde serveert zij in de avond een heerlijk diner.(op reservatie de dag voordien).

De kruiden en groenten waarmee gekookt wordt komen, zover het seizoen dit toelaat, uit eigen tuin, zijn onbespoten en er zijn geen kunstmatige meststoffen gebruikt.

Verblijft u in een Gîte en hebt u geen zin om zelf uw ontbijt klaar te maken of wilt u in de avond aanschuiven bij het diner. Laat het Liselotte weten en u bent welkom om bij een ontbijt of diner aan te schuiven.

Ontbijt

08.00 – 9.30 uur € 15,00

Lunch

12.30 – 13.30 uur

Snacks

  • Tapasplank € 10,00 per persoon

DINER

(Vanaf 19.00 uur)

U kan reserveren voor het diner op de dagen dat het petit restaurant geopend is, zijnde maandag, dinsdag (m.u.v. periode 15 juni-15 september), woensdag, zaterdag en zondag. ( graag 1 dag op voorhand reserveren)

Ik probeer hierbij zoveel mogelijk gebruik te maken van groenten, fruit en kruiden die uit de eigen moestuin komen. De gerechten die ik kook kunnen met vlees (hoofdzakelijk rund of wild) vis en kip zijn.

Bent u vegetarisch geef dit dan tijdig aan mij door, dan kan ik hierbij rekening houden bij het bereiden.

Menu                                                          

De prijs van de gerechten is afhankelijk van inkoop ed. Vraag het mij of kijk op het bord.