Slaapzaal

Of u met een groep of alleen bent, is uw budget wat kleiner, wandelt u, of maakt u een Tour de France op de fiets? Hier kunt u overnachten met uw eigen slaapspullen of tegen een extra vergoeding krijgt u die van ons. Tien 1-persoons bedden met allen eigen verlichting en stroomvoorziening, om bijvoorbeeld uw telefoon op te laden, zijn voorzien per bed.

U kunt als u hier verblijft gebruik maken van de douche en toilet op de slaapzaal, maar ook op de begane grond is er een toiletgroep met urinoir, toilet, wastafels en een douche.

Uw verblijf op de slaapzaal kan een eenzaam verblijf zijn, of u ontmoet er andere leuke mensen met misschien wel een bijzonder verhaal.

Uiteraard kunt u tegen een vergoeding ook gebruik maken van de ontbijt- en diner faciliteiten. U bent van harte welkom.

Gezellig

Hebt u zin in een glas wijn, een lekker koud biertje, koffie, thee, iets fris of wilt u een keer genieten van het lekkere eten? Het is geen haute cuisine dat Liselotte voor u maakt, maar veelal wel met verse groente en kruiden uit eigen tuin. Kom dan gezellig zitten aan de lange tafel in de keuken of ons gezellig terrasje onder de Franse zon.