Luzy (Gite 2)

Deze gîte heeft, gelijk aan de andere gîte, een heerlijk terras om te kunnen vertoeven. Dit terras is een verlengstuk van de binnenruimte, een volledig voor 4 personen ingerichte ruimte waar u kunt koken, leven en slapen.

De badkamer heeft een heerlijke douche, toilet en een van steigerhout en beton gemaakt badkamermeubel. In de keuken staat een 4-persoons tafel en de keuken is verder voorzien van een koffiemachine (ouderwets koffiezetten kan ook), waterkoker, oven/grill, 2-pitsfornuis en een kleine koelkast.

Het slaapgedeelte heeft beneden een 2-persoons bedbank. Deze geeft u ook de mogelijkheid met wat kouder weer lekker te zitten om bv. te lezen. Op de vide is ook een slaapplek voor 2 personen gecreëerd. Hier kun je lekker knus tegen elkaar aankruipen want het bed heeft de afmetingen van een twijfelaar.

Het verblijf in de Gites is voor minimaal 3 nachten, bedden en linnengoed is inbegrepen in de prijs.

Gezellig

Hebt u zin in een glas wijn, een lekker koud biertje, koffie, thee, iets fris of wilt u een keer genieten van het lekkere eten? Het is geen haute cuisine dat Liselotte voor u maakt, maar veelal wel met verse groente en kruiden uit eigen tuin. Kom dan gezellig zitten aan de lange tafel in de keuken of ons gezellig terrasje onder de Franse zon.