Cronat (Gite 1)

Gîte is de Franse benaming voor een studio. In deze accommodatie kunt u geheel zelfstandig verblijven en deze is van alle gemakken voorzien om er een heerlijke tijd te beleven.

De gîte bestaat uit 3 vertrekken, te weten een slaapkamer met een 2-persoons bed en een stapelbed. Dan is er de keuken/living. In deze ruimte staat een tafel waaraan u kunt eten of een gezelschapsspelletje spelen. De keuken is voorzien van een 2-pits gasfornuis, kleine koelkast, oven/grill, waterkoker en een koffieapparaat. Ouderwets koffie zetten kan ook. Verder is er nog de ruime badkamer met een heerlijke douche, toilet en een badkamermeubel met wastafel.

Let u ook op de oude details van het pand die wij voor u zichtbaar hebben gehouden.

Is het weer wat minder maar de temperatuur nog lekker genoeg om buiten te zitten? Geniet van de gezellige sfeer op uw eigen terras met een zitbank en een 4-persoonstafeltje. De gîte is ingericht voor 4 personen. Bedden- en linnengoed is inbegrepen in de prijs.

Gezellig

Hebt u zin in een glas wijn, een lekker koud biertje, koffie, thee, of iets fris of wilt u een keer genieten van het lekkere eten?

Het is geen haute cuisine dat Liselotte voor u maakt, maar veelal wel met verse groente en kruiden uit eigen tuin. Kom dan gezellig zitten aan de lange tafel in de keuken of ons gezellig terrasje onder de Franse zon.

Minimaal verblijf in de gîtes is 3 nachten.